The Wolf’s Bane (NL)

In ‘The Wolf’s Bane’ worden de jagers zelf opgejaagd wild. Jij bent namelijk een angstaanjagende weerwolf met een grote honger naar mensenvlees… en schatten!

Dit griezelige spel van NetEnt biedt niet alleen een Pick and Click Bonus waarmee je 5 tot 50 keer je inzet verdient, maar er zijn ook nog eens scattersymbolen, gratis spins en maar liefst vier verschillende Wildbonussen. De jacht is geopend!

 

Pick and Click Bonus

Jagers trachten zich tevergeefs op de eerste, derde en vijfde rol tegen jou te verdedigen. Wanneer er op elk van deze drie rollen minstens één jager verschijnt, dan activeert de Pick and Click Bonus. Aan jou om doordacht je prooi uit te kiezen en deze te verslinden. Dit levert niet alleen een sappige maaltijd, maar ook een prijs van 5 tot 50 keer je inzet op! De andere twee jagers maken zich dan snel uit de voeten, maar er is altijd een volgende kans…

 

Scattersymbolen van de volle maan

Zoals je waarschijnlijk wel weet, heeft de volle maan een versterkend effect op weerwolven. Dit is niet bepaald goed nieuws voor de dorpelingen van ‘The Wolf’s Bane’, want in dit spel kunnen er tot vijf volle manen tegelijk verschijnen…

Hoe meer volle manen er op het spelbord zijn, hoe meer gratis spins je zal winnen: 3 manen geven je 10 gratis spins, 4 manen geven je 20 gratis spins en 5 manen geven je 30 gratis spins. Omdat volle manen Scatters zijn, is het niet eens noodzakelijk dat ze een rij vormen om gratis spins te winnen.

Bij ‘The Wolf’s Bane’ zijn gratis spins trouwens extra winstgevend. Aan de start van je gratis spins zal het spel namelijk ook nog eens een van vier mogelijke Wildbonussen activeren.

 

Wildbonus 1: Regular Wilds

Regular Wilds of gewone Wilds nemen de plaats in van eender welk ander symbool met de uitzondering van Scatters en bonussymbolen. Op die manier starten ze winlijnen, breiden ze bestaande winlijnen verder uit en verbinden ze verbroken winlijnen.

Gewone wilds verschijnen ook tijdens het normale spel, maar komen tijdens gratis spins nog vaker voor. Tijdens elke draai wordt er een extra Wild toegevoegd op een van de eerste drie rollen. Ook bij de drie andere mogelijke Wildbonussen is dit trouwens het geval.

 

Wildbonus 2: Expanding Wilds

Expanding Wilds of uitbreidende Wilds nemen de volledige rol waarop ze verschijnen over en zorgen zo voor extra grote winsten.

 

Wild Bonus 3: Multiplier Wilds

Wanneer Multiplier Wilds of vermenigvuldigende Wilds actief zijn, verdubbelen zij de winst van elke winlijn waarin ze voorkomen.

 

Wild Bonus 4: Spreading Wilds

Spreading Wilds of uitbreidende Wilds veranderen een aangrenzend of diagonaal symbool in een extra Wild.

 

De jacht is geopend op SITENAME REDACTED!

Begin vandaag nog met het gratis spelen van ‘The Wolf’s Bane’ en tientallen andere NetEnt-spellen op SITENAME REDACTED. Speel voor de fun of win echt geld met onze welkomstbonus van €5. Hongerig naar meer bloed? Gebruik dan de bonuscode REDACTED voor jouw eerste storting en wij geven je 100% tot €250 bonus!

MAAK NU EEN GRATIS ACCOUNT AAN